Finalisten Groninger Ondernemingsprijs 2018 bekend

nieuws
Winnaars Groninger Ondernemersprijs in 2018 Foto: Jan Buwalda

Donderdagmiddag zijn de drie finalisten van de Groninger Ondernemingsprijs bekendgemaakt, namelijk: FritsJurgens, Koopman Logistics en Roossien Hoogwerktechniek. Tijdens de nominatie-bijeenkomst bij Noorderpoort in Stadskanaal kwamen zij als beste uit de bus.

De negen genomineerden hielden tijdens de nominatie-bijeenkomst ieder een pitch van drie minuten voor de jury, publiek en pers. Winfryd de Haan, voorzitter van het bestuur van de Groninger Ondernemingsprijs: “Ik vind het een compliment waard voor alle bedrijven hoe zij zich hebben gepresenteerd tijdens de pitches. Het was van een ongelofelijke goede kwaliteit!” Op basis van eerdere gesprekken met de jury en deze pitch-presentaties maakte Siem Jansen, namens de jury, de drie finalisten bekend.

FritsJurgens (Kolham) maakt taatsdeuren. Koopman Logistics (Leek) is een 24-uurs distributiebedrijf runt voor pakketten en pallets. Roossien Hoogwerktechniek uit de Stad produceert, verkoopt en installeert industriële klimmaterialen. Een van hen zal tijdens de finale in MartiniPlaza op 29 november worden uitgeroepen tot winnaar van de Groninger Ondernemingsprijs 2018.