Expositie over homogeweld vernield

De expositie van Sandro Kortekaas over homogeweld in Dordrecht, viel niet in de smaak. De expo is vernield en er zijn regenboogvlaggen gestolen.

De expositie ”kwetsbaar verlangen” was opgezet na een geslaagde Dordrecht pride. Het maatschappelijke probleem homogeweld werd getoond, maar dit ging voor sommigen in Dordrecht een brug te ver. Op de nacht van zaterdag op zondag zijn de regenboogvlaggen gestolen, ramen bespuugd en affiches afgescheurd.

Deel dit artikel:

  1. Hoezo, homogeweld? Onmogelijk, Nederland is één van de meest tolerante landen in de wereld. Zelfs met open grenzen ontvangt Nederland hordes mensen die zich graag aansluiten bij het tolerante en liberale Nederland en vooral of alleen maar meehelpen homo’s of het NL bleekneus volkje te beschermen en te verdedigen richting “één grote saamhorige, multiculturele wereld”. De meest tolerante culturen en religieuzen komen via de buik van Europa en vormen samen met het aanwezige volk, vooral de linksmensen, een groot en sterk front tegen geweld en voor fabelachtige, eindeloze liefde met grote verdraagzaamheid.

    En ze leefden nog lang en gelukkig.

  2. De tendens de afgelopen jaren is om steeds meer tolerantie te eisen voor een intolerante cultuur, ten koste van onze westerse vrijheid. We moeten begrip hebben voor het onderdrukken van vrouwen, het in elkaar trappen van homo’s en het uitschelden van joden. Tja, want als je iets tegen die doodscultuur zegt, ben je “intolerant” en zijn zij ineens het slachtoffer.

  3. Precies, acceptatie is een werkwoord. ‘Kwetsbaar verlangen’ een met zorg gekozen titel voor een helaas nog steeds
    NIET VOLLEDIG GEACCEPTEERDE groep in onze samenleving. In plaats van dat mensen zich verdiepen in de belevingswereld achter de kunstwerken van deze expo moet er vernield en gespuugd worden. Laf en zielig. Triest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *