Donderdag geen post in de brievenbus

nieuws
"Brievenbussen Post-NL" by Spoorjan - Eigen werk. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons - https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Brievenbossen_Post-NL.JPG#/media/File:Brievenbossen_Post-NL.JPG

De kans is groot dat er donderdag in Groningen en de rest van het land geen post wordt bezorgd. Het personeel van PostNL legt het werk voor 24 uur neer. De post valt pas op vrijdag in de bus.

De voorbereiders en postbezorgers zijn tegen de invoering van de zogenoemde combibundel. Daarbij moeten de postbezorgers zelf hun post sorteren. Volgens de vakbond FNV doen bezorgers in het hele land mee aan de acties. Zij komen samen op locaties in Amsterdam, Den Bosch en Arnhem.

Het personeel van PostNL is bang dat door het invoeren van de combibundel honderden banen verloren gaan. Bovendien is er geen overleg met de bonden geweest.

Deel dit artikel: