ANWB Fonds gaat donderdag feestje bouwen in De Hoogte

nieuws
Foto: Conny Eldering

In de wijk De Hoogte belooft het komende donderdag feest te worden. Op het programma staat de feestelijke prijsuitreiking van het ANWB Fonds aan de stichting Talent in Actie.

“Ze komen met een grote wagen”, vertelt Conny Eldering van Talent in Actie. “Er zal koffie zijn en flink wat vrolijkheid, maar misschien wel het belangrijkste is dat wij de prijs uitgereikt krijgen die we eerder deze maand in de wacht hebben weten te slepen.” De stichting Talent in Actie dong met ‘Bak van mijn Hart’ mee naar de prijs van het ANWB Fonds. Dit project behelst een mini-vrachtwagentje dat vroeger dienst heeft gedaan in De Efteling. De mini-camion is opgeknapt en gaat in De Hoogte ingezet worden om ouderen en eenzame mensen te bezoeken om bijvoorbeeld oud papier, grofvuil of chemisch afval op te halen. Het project kreeg de meeste stemmen en won daarmee de eerste prijs.

Eldering hoopt dat er donderdag zoveel mogelijk mensen komen kijken. “Het zou geweldig zijn om er een mooi feestje van te maken. Dat we gewonnen hebben is te danken aan alle mensen die gestemd hebben. Met het wagentje kunnen we onze wijk in de toekomst nog mooier maken.” De feestelijke prijsuitreiking begint om 11.00 uur aan de Almastraat ter hoogte van Mijn Gereedschapskist.

Deel dit artikel:
Adverteren?