Alle kandidaat nachtburgemeesters: “Ik ga zeker winnen”

De vier kandidaat nachtburgemeesters die meedoen aan de nachtburgemeester verkiezing, volgende week vrijdag, hebben het volste vertrouwen in hun eigen kandidatuur en ook in de kans om de opvolger van Oelinda de Vries te worden. Zij is de aftredende nachtburgemeester.

De nachtburgemeesterverkiezing vindt dit keer plaats in het Student Hotel aan het Boterdiep. Wij interviewden de vier kandidaten op een door henzelf gekozen plek. Dit waren EM2 op het Suikerunieterrein, Simplon aan het Boterdiep, HSA aan de Pop Dijkemaweg en op zolder bij restaurant Het Zusje van André Dokter.

Tijdens de verkiezingsavond strijden Merlijn Poolman, Harry de Lange, Richard de Jong en Menno Hazenoot tegen elkaar. De verkiezing is vrijdagavond 28 september tijdens het EMW festival. Plaats van handeling is het Student Hotel.

Deel dit artikel: