‘Sterrenbos-Live’ deze keer extra lang

nieuws

Op zondagmiddag 12 augustus is er opnieuw Sterrenbos-Live in de muziekkoepel van het Groninger Sterrenbos. Deze maand is er een verlengde uitvoering die begint vanaf twee uur ‘s middags met een optreden van Linda’s Jazz gevolgd door optredens van Nuru Kane, Bluesdaddies en HoppaH.

Elke zomer vindt er een maandelijks festival in de muziekkoepel van het sterrenbos plaats. De uitvoering van 12 augustus is hiermee de vierde uitvoering op rij; in Mei, Juni en Juli was er al eerder live muziek.

Gedurende zomer zijn er verschillende evenementen in het Sterrenbos te bezichtigen. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *