Programma openluchtbioscoop Zienemaan & Sterren bekend gemaakt

nieuws
Foto: Zienemaan Sterren

Tijdens het tweede weekend van september verandert het voormalig Suikerunieterrein in Groningen wederom in de grootste openluchtbioscoop van Noord-Nederland. 

Op vrijdag 7 september opent het filmfestival met de Russische ruimtevaart thriller Salyut-7. Zaterdag 8 september staat de concertregistratie van Monterey Pop uit 1968 op het programma en op zondag 9 september sluit de openluchtbioscoop af met het extravagante liefdesverhaal How to Talk to Girls at Parties. De kaartverkoop voor het filmevenement is inmiddels gestart.

Bezoekers kunnen vanaf 18:30 terecht bij de foodtrucks bij de Oude Suikerfabriek. Om 20:30 uur start het programma. Na de film kan men napraten bij het kampvuur. De films zijn Engels gesproken of Engels ondertiteld. Naast het hoofdprogramma zijn er ’s middags ook kinderfilms te zien bij Zienemini in de Wolkenfabriek.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *