Informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid vanaf vanmiddag open

nieuws
Foto: Aanpak Ring Zuid

Vanaf vanmiddag is het Paviljoen Ring Zuid aan de Muntinglaan (tegenover Noorderpoort) open voor het publiek. Het paviljoen is ontworpen en ingericht door studenten van Academie Minerva.

In het paviljoen zijn impressies, films en animaties van de nieuwe zuidelijke ringweg te zien. Er zijn medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden. Verder is paviljoen het startpunt voor rondleidingen langs de bouwplaats.

Naast studenten van Academie Minerva doen er ook studenten van het Prins Claus Conservatorium en de Academie voor Popcultuur van de Hanzehogeschool mee aan de ontwikkeling van het paviljoen. Ieder semester gaat een nieuwe lichting studenten het Paviljoen verder ontwikkelen.

Belangstellenden kunnen het Paviljoen bezoeken op dinsdag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur.

Deel dit artikel: