Getuigen gezocht van bedreiging in zwembad De Parrel

wijken
Foto: GoogleMaps

De politie is op zoek naar getuigen van een grove woordenwisseling bij zwembad De Parrel in Selwerd op 18 juli jl. rond 17.45 uur. Enkele personeelsleden werden bedreigd door een man in het bijzijn van zijn eigen kinderen.

Volgens de politie was er voorafgaand aan de bedreiging al een stevige scheldpartij. De politie zoekt nu naar getuigen die hiervan iets gezien of gehoord hebben. Er was die middag een familie-zwemmiddag van zwemvereniging TriVia.

Als u iets gezien of gehoord heeft van deze woordenwisseling, die tussen 17.30 en 18.00 uur plaatsvond in zwembad De Parrel, kunt u contact opnemen met de politie via 0900 – 8844 onder vermelding van het nummer 2018186235 GB.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *