Digitaal onderwijsbedrijf uit Stad in MKB Innovatie Top-100 van KvK

nieuws
Foto: ITurnIT

Stichting ITurnIT staat als enige bedrijf uit de Stad in de MKB Innovatie Top-100 van de Kamer van Koophandel (KvK). Vorig jaar stonden nog vier bedrijven uit de stad Groningen in deze lijst.

Het bedrijf, dat gevestigd is in de Mediacentrale, ontwikkelt programma’s voor het basis- en het middelbaar onderwijs om zongenaamde ‘digitale geletterdheid’ inpassen in het onderwijs. De Stichting gaat in deze programma’s onder andere op wekelijkse basis langs op scholen waar ze kinderen leren om video’s te bewerken, online kranten maken en software te programmeren. Ook biedt het lessen in ‘Cyber Safety’ aan op onderwijsinstellingen in de provincie.

Hoe hoog ITurnIT in de Top-100 staat is nog niet bekend, dat wordt op 26 september bekend gemaakt.