Jumbo Euroborg sluit zes weken

nieuws
Foto: flickr.com/photos/spine/

Jumbo Euroborg sluit de deuren op 4 augustus. Om op 19 september na een verbouwing te heropenen als Foodmarkt.

In 2008 was de winkel de beste Jumbo van Nederland en in 2010 werd de winkel Supermarkt van het Jaar. Daarna heeft de vestiging in zijn ontwikkeling stilgestaan. De toekomstige Foodmarkt waar ook vers eten wordt bereid is straks de vijfde vestiging in Nederland volgens het nieuwe concept.

Het wordt de eerste Jumbo Foodmarkt gerund door zelfstandig ondernemers, namelijk de Maripaan Groep van Anrico Maat en Paul Papo. Dit duo opende ook al de eerste Jumbo City in de stad in het pand van de voormalige V&D.

 

Deel dit artikel:

 1. Het zou leuk zijn als jumbo ook wat meer aandacht aan het filiaal in Almere buiten. Heb al meerdere klachten ingediend met betrekking tot de verdwenen vers afdelingen o.a. Vis vlees en kip de reactie van u vond ik beneden peil. Doorgeven aan de betrokkenen, terwijl wij weten dat dee beslissing van hogerhand komt. Dan verdiend het aan te bevelen om te elec. Loopband die ons vanuit de parkeergarage naar de winkel brengt een ramp is om de haverklap kun je naar boven strompelen of vice versa een ramp voor oude mensen wij zijn 77 en 75 jaar. Als je boven in de winkel aankomt heb je geen lucht meer. Geweldig jumbo ga zo door en je zult nog meer klanten verliezen

 2. Het belangrijkst is die tunnel des doods waar je doorheen moet om binnen te komen.
  Rokers, kauwgomplakkaten, duivenschijt, vuilnisemmers.
  Ziet Jumbo dat zelf nou niet?
  Als dat zo blijft, heeft de binnenkant aanpakken geen zin.

  1. Niet te vergeten het scootertuig dat helemaal totaan de deur de tunnel in rijdt en weer uit, zodat je door de uitlaatgassen mag lopen.

 3. Totale onzin. Vernieuwen om het vernieuwen alleen. Het is niet voldoende om gewoon een goede supermarkt te zijn. Het moet perse apart en hip zijn. Wat een gebakken lucht.

 4. Tja, met al die scholieren en de in aanbouw zijnde woningen op het terrein, snap ik het wel. Jammer dat het niet even duidelijk gemeld wordt, en dat ik het als vaste klant uit de krant moet vernemen. Kwaliteit holt de laatste tijd wel achteruit (ben nu dus andere supermarkt aan het uitproberen – ook handig met ook op tijdelijke sluiting), en ben zelf nog steeds verbaasd dat deze Jumbo destijds beste Jumbo en Supermarkt van het jaar werd – de “7 zekerheden” van destijds werden nooit opgevolgd (zoveelste in de rij en niet alle kassa’s open, bedorven groente of fruit gevonden, etc..).

 5. ach zo heb je nog altijd als alternatief om je boodschappen thuis te laten bezorgen, moet alleen even rekening houden met houdbaarheid van bepaalde versproducten, maar goed ik kom al 3 jaar niet meer in een supermarkt, supermarkt komt bij mij (boodschappen worden in kratjes voor me in de keuken gezet, lege kratjes en statiegeld gaan weer mee, ideaal)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *