Huurdersactiedag in Paddepoel

nieuws

De SP organiseert zaterdag een huurdersfestival in de buurt- en speeltuinvereniging Paddepoel aan de Watermanstraat.

In verschillende workshops kunnen huurders van elkaar leren hoe ze buurtacties opzetten. Ook kunnen huurders onder begeleiding van kunstenaars hun eigen actieposters maken. Er zijn daarnaast activiteiten voor de jeugd.

SP-voorzitter Daan Brandenbarg: “De afgelopen tijd hebben we in een tiental wijken actie gevoerd met huurders voor betere, gezonde woningen en goede renovatieplannen. Nu brengen we al deze mensen bij elkaar om van elkaar te leren en anderen te inspireren in hun buurt aan de slag te gaan.” Het festival duurt van 15:00 tot 20:30 uur. Inmiddels hebben zo’n 150 huurders zich aangemeld.

Deel dit artikel:

  1. Ze moeten eens leren schrijven.
    Het gehele spandoek is geschreven in hoofdletters,
    maar er staat één kleine letter “n” tussen.

  2. De woningen hebben toerekenbare gebreken (vocht en schimmel) die de gezondheid van de bewoners schaden. Deze gebreken hadden al lang verholpen moeten zijn. Procederen is nu de kortste weg. Het gaat ten slotte om overtredingen van Woningwet en Bouwbesluit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *