Politieauto botst op lantaarnpaal bij achtervolging

112
AchtervolgingHeerdenpad1

Een onopvallende politieauto heeft maandag aan het einde van de middag bij een achtervolging een lantaarnpaal uit de grond gereden. Het ongeluk gebeurde aan het Heerdenpad. Dat meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl.

De agenten achtervolgden een fietser die al een tijdje gezocht werd. Voorgaande keren was hij agenten te slim af, maar dat liep dit keer anders af. Toen hij in de gaten kreeg dat de politiemensen hem in de smiezen hadden ging hij er opnieuw als een haas vandoor. Echter door een vreemde manoeuvre kwam hij ten val. De politieauto die er achter reed moest in allerijl uitwijken en ondanks dat er hard op de rem werd getrapt werd er een lantaarnpaal omver gereden.

Ambulancemedewerkers hebben de fietser gecontroleerd. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling zal hij overgebracht worden naar het politiebureau. Waarom de agenten de man op hun lijstje hadden staan is nog onbekend. De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.

Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Deel dit artikel:

  1. Nou maar hopen dat het een zware crimineel was.
    Je auto aan gort rijden om een winkeldief te pakken lijkt me niet ego-verhogend als agent zijnde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *