‘Festival’ voor stadjers met smalle beurs

nieuws

Voor niets gaat de zon op heet het gratis ‘festival’ voor stadjers met smalle beurs dat deze woensdag plaatsvindt.

In Activiteitencentrum De Holm aan de Folkingestraat is van 12.00 tot 17.00 uur voor iedereen die aan het eind van zijn geld een stuk maand overhoudt. Over leven met weinig geld is veel kennis en ervaring aanwezig, die de organisatie van het festival graag wil delen. ‘Voor niets gaat de zon op’ nodigt zowel bezoekers als organisaties uit om mee te denken én mee te doen. Op dit festival kunnen geïnteresseerden in contact komen met sociale en maatschappelijke organisaties.

Deze organisaties richten zich op armoedebestrijding, sociale participatie en/of hebben projecten over dit onderwerp. Op de festivalmarkt presenteren zij zichzelf. Kijk voor meer informatie op voornietsgaatdezonop.net.