Drie nieuwe shirtsponsors voor FC Groningen

nieuws
Foto: Sportphotoagency.com FC Groningen - Roda JC. Mimoun Mahi feliciteert doelpuntenmaker Ritsu Doan van FC Groningen,

FC Groningen heeft er drie shirtsponsors bij. VitaalNed, HEALTHiCHECK en Imagine Run staan de komende drie seizoenen op de achterzijde van het shirt van FC Groningen.

Het gemeenschappelijke doel van de drie Groningse organisaties is het bevorderen van een gezonde en actieve leefstijl en duurzame inzetbaarheid. Ze vervangen de uiting van HEALTH i PORT, die de afgelopen seizoenen op de rugzijde van het shirt stond.

VitaalNed zet zich in voor duurzame inzetbaarheid van werknemers en gelooft in een preventieve aanpak en leefstijlverandering. De HEALTHiCHECK is een test die gezondheid meet en mogelijke gezondheidsrisico’s in kaart brengt. Het werkt als screeningsinstrument en wordt preventief ingezet. Imagine Run wil mensen in beweging krijgen en een actieve leefstijl scheppen.

Deel dit artikel: