Bennie de Jong opnieuw hoofdtrainer van PKC’83

sport
Foto Andor Heij. PKC'83 trainer Bennie de Jong

Bennie de Jong wordt volgend seizoen de hoofdtrainer van eersteklasser PKC’83. De Jong keert daarmee na drie jaar terug op het oude nest.

“Ik heb drie jaar geleden gezegd dat het geen vaarwel was, maar een tot ziens. Ik moest toen even ergens anders heen, even bij tanken”, aldus De Jong. De Jong heeft een ernstig auto-ongeluk gehad en is daarvan nog herstellende: “Ik moet nog bij enkele dingen hulp krijgen en die krijg ik van PKC en dat was de reden om ja te zeggen”.

De Jong gaat bij PKC’83 weer aan de slag met assistent Robert Groninger die de laatste maanden, na het vertrek van trainer Zephnad Wattimury, de scepter zwaaide bij PKC. “Dat is macht en kracht en we zijn kritisch naar elkaar toe. Ik zie echt uit naar de samenwerking met Robert”.

De Jong was afgelopen seizoen zowel trainer bij studentenclub Forward als Noordwolde. Hij is bij beide clubs gestopt.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *