Arrestatieteam in actie in Van Starkenborghwijk vanwege verwarde man

Een arrestatieteam van de politie is woensdagavond in actie gekomen aan de Siebold Sissinghlaan in de wijk Van Starkenborgh. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Rond 21.30 uur rukten politieagenten uit naar de wijk. In een tuin van één van de woningen zou een verwarde man staan. Hij zou de agenten ook bedreigd hebben. Vanwege de situatie werden ook een ambulance en een arrestatieteam gestuurd. Volgens omstanders zou de man na de bedreiging zichzelf hebben opgesloten in de woning. Onderhandelaars van de politie kwamen ter plaatse en probeerden in contact te komen met de man.

Omstanders meldden rond 23.00 uur dat de situatie onder controle was. Agenten hebben de man overmeesterd, die daarna in een politiebusje is overgebracht naar een politiebureau.

 

Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Deel dit artikel:

  1. tja voordat iemand verward wordt is er al heel wat aan de hand met zo iemand , vaak hebben ze al enige tijd last van een verslaving of psychische ziekte of andere problemen in hun leven. Zorg faalt vaak omdat het die mensen niet bereikt die het nodig hebben en later roepen ze die gestoorden Maf, hadden ze al lang op moeten sluiten. Hypocriet, triest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *