Gewelddadige overval op pizzakoerier

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een pizzakoerier is vrijdagavond overvallen in de Tuinbouwstraat. De daders zijn nog voortvluchtig. De politie is een Burgernetactie gestart.

“De overval vond plaats iets voor 19.00 uur”, meldt de politie. Een pizzakoerier werd in de Tuinbouwstraat op een gewelddadige manier overvallen. Wat er precies gebeurd is, is nog onbekend. Op de locatie van de overval is de politie begonnen met een onderzoek.

De twee daders zijn na de overval op de fiets gevlucht in de richting van de wijk Paddepoel. “De daders zijn twee blanke jongens die rond de zeventien jaar oud zijn, en beide lang van lengte zijn. Op het moment van de overval waren ze in het donker gekleed. Ze droegen lange broeken en shirts met lange mouwen.” De politie roept mensen op die iets gezien hebben zich te melden op telefoonnummer 0900 88 44.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: groningsnieuws.nl