Expositie ‘I am the streets’ deel 2 in lunchcafé Salmagundi’s

In lunchcafé Salmagundi’s aan de Oosterhamrikkade hangt een 20-tal unieke portretten. Met het project ‘I am the streets’ deel 2 laat Joram Krol het publiek opnieuw op intieme wijze kennis maken met, zoals hij zelf zegt, zijn vrienden van de straat.

Krol hoopt uiteindelijk een reeks van 10 delen te kunnen exposeren. “Dit is nu deel 2, deel 1 was in het UMCG. Mijn doel is om door te gaan tot I am the streets deel 10, en daarbij iedere keer de expositie te vermeerderen met 10 extra portretten”. Volgens Krol worden de portretten steeds intiemer. “Het komt weer een stukje dichterbij, het krijgt meer een verhaal. Dus het wordt ook iedere keer leuker en spannender”, zegt Krol.

De expositie aan de Oosterhamrikkade is nog de gehele maanden mei en juni te bekijken.