Al vijfhonderd inzendingen voor Groninger scheurkalender

Druk gewerkt wordt er momenteel aan de vierde editie van de Groninger Scheurkalender. Voor de nieuwste editie zijn inmiddels al ruim vijfhonderd foto’s ingezonden.

De eerste editie werd in 2015 uitgegeven en sindsdien is de animo voor de kalender flink toegenomen. “Er zit een grote variatie aan foto’s tussen die ingestuurd worden”, zegt Hent Hamming van de scheurkalender. “Van een foto die bijvoorbeeld gemaakt is op het station in de Eemshaven tot een afbeelding waarbij je de roeiers van De Hunze in actie ziet met op de achtergrond de stad. Er zit van alles tussen.”

Foto’s kunnen tot en met 15 augustus ingestuurd worden via de website groningerscheurkalender.nl. De kalender wordt halverwege oktober uitgebracht en zal bestaan uit 320 foto’s.