“Ik trakteer” blijft bakken maar nu aan de Oosterhamrikkade

“Ik Trakteer”, het goede doelen project in de Oosterpark wijk, heeft een nieuwe locatie gevonden aan de Oosterhamrikkade. Vanuit deze nieuwe plek kunnen nog meer kinderen uit arme gezinnen een onvergetelijke verjaardag tegemoet zien.

“Het is hier veel groter dan onze vorige locatie aan de Paradijsvogelstraat. In de splinternieuwe keuken kunnen we straks de mooiste taarten bakken voor voor verjaardagsfeestjes van kinderen uit de armere gezinnen. Maar we gaan nog veel meer doen. We krijgen straks meer de functie van een buurthuis. Mensen in het Oosterpark zijn na de sluiting van het Treslinghuis op zoek naar een nieuwe plek”, aldus Bina Likumahua Pattipeiloh, de oprichter van “Ik Trakteer”.

Komende maandag 30 april gaat Bina met haar team vrijwilligers van start. De officiële opening is op 28 mei.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *