Hoogste punt Sportcentrum Europapark: “Dit is een heerlijk broodje bal”

Het hoogste punt bij de nieuwbouw van het Sportcentrum op het Europapark is vandaag bereikt. De bouwvakkers kregen daarom een speciale lunch aangeboden van de gemeente en het Noorderpoortcollege.

“Het is altijd leuk als je het hoogste punt van een nieuwbouwproject bereikt. Vroeger werd dat wel eens gevierd met een kratje bier. Maar zo’n broodje bal die ze hier hebben valt er ook goed in”, aldus Anton Rijks, metselaar bij de Metselaars.

Om te vieren dat het hoogste punt is bereikt waren de wethouders Paul de Rook en Roeland van der Schaaf namens de gemeente aanwezig. Ook mensen van het Noorderpoortcollege, één van de gebruikers van de nieuwe sportaccommodatie,  deden zich tegoed aan de uitgebreide lunch die werd geserveerd. Natuurlijk klaargemaakt door leerlingen van het Noorderpoortcollege zelf.