Clip zanger Rinus over Rode Duivels heeft Gronings tintje

Zanger Rinus heeft een nieuwe videoclip. In aanloop naar het WK voetbal deze zomer in Rusland zingt hij over de Rode Duivels, de bijnaam van het Belgische voetbalteam. De clip is opgenomen bij de frietkraam van Harry en Milano Waterloo op de Grote Markt.

“Wij wisten van niets en opeens stond Rinus een paar weken geleden bij onze kraam. Of hij bij ons zijn nieuwe clip mocht opnemen. Daar hoefden Harry en ik niet lang over na te denken. Natuurlijk was dat goed”, aldus Milano Waterloo.

De clip staat sinds vrijdag online op onder andere YouTube.

Deel dit artikel:

  1. Kijk, dit bewijst maar weer dat er geen spoor van Drachten naar Groningen moet komen. Hoewel ze waarschijnlijk op de scooter zijn gekomen (als je goed kijkt, zie je de helmen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *