Cees Dekker ontvangt award voor verdienste Martial Arts Hall of Fame

nieuws
Foto: Facebook Cor Dekker

Stadjer Cees Dekker ontvangt vandaag in Tiel de award voor verdienste op het tweede “International Martial Arts Hall of Fame”. Hij ontvangt deze ereprijs vanwege zijn bijdrage en verdiensten in de vechtsport.

Martial Arts betekent letterlijk krijgskunsten. Het is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten en vechtsporten zoals worstelen, judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en jiujitsu.

Cees Dekker heeft de tiende Dan in Tai Jutsu, de negende Dan in Jiu-Jitsu, de zesde Dan in Karate en de zesde Dan in Judo. Kaicho (een eretitel in de vechtsport) Cees Dekker wordt dit jaar 80 jaar oud.

Binnenkort volgt een portret van Cees Dekker op OOG Televisie.

 

Deel dit artikel:

  1. Zag de uitzending op OOG-tv. Gefeliciteerd met je oorkonde. Het is een prestatie dat je nog altijd actief bent. Denk nog vaak terug aan de tijd dat je zondag les gaf in een sportschool te Helpman. Heb er veel plezier aan beleefd om gedeeltelijk mee te mogen doen. Verder gezondheid en de groetjes! Willem Terpstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *