VVE Paddepoel: Eerst betalen, dan beslag opheffen

nieuws

Pas wanneer Paddepoel Fietsen de boete betaalt en ook gaat bijdragen aan het gebruik van de voorzieningen van winkelcentrum Paddepoel wordt het beslag op de winkel opgeheven.

De Vereniging van Eigenaren (VVE) van winkelcentum Paddepoel wil een bedrag van 31,862 euro. Dat is een boete voor het niet openstellen van zijn winkel op zondag en andere kosten. Volgens de VVE weigert Paddepoel Fietsen dat te betalen en legde deze week beslag op de zaak.

De beschuldiging staat haaks op de beweringen van Peter Oest, de eigenaar van Paddepoel Fietsen. Oest heeft het geld voor de boete klaar liggen en hij wil betalen voor de voorzieningen, maar hij wil daar eerst afspraken over maken met de VVE en dat is tot nu toe niet gelukt.

Oest hoeft vanaf 1 januari zijn winkel op zondag niet meer open te doen, maar moest de oude boetes tot die tijd wel betalen. In het winkelcentrum is een langlopend conflict tussen enkele winkeliers en de VVE omtrent de opening van winkels op zondag.

Deel dit artikel:

 1. En dat mag het stadsbestuur en de gemeenteraad zich aanrekenen. Met je fuckingverordening!

  Groningen weer van ons. Van zijn oerbewoners.

 2. Vooral zo door gaan VVE en er komen straks geen klanten meer naar Paddepoel. Gaan er alleen maar meer winkels sluiten. Belachelijk dat de gemeente hier niks aan kan doen. Als gemeente ben je de baas en moet je gewoon ingrijpen. het enigste wat er nu gebeurt is dat Groningen negatief in het nieuws komt en de slogan “Er gaat niets boven Groningen ” geen indruk meer maakt.

 3. Het is maar goed voor Paul Beeres dat hij met Peter Oest te maken heeft,maar hij komt gegarandeerd in de toekomst de verkeerde tegen die het niet via een advocaat gaat spelen.
  Tevens heeft Paul Beeres er voor gezorgd dat er mensen uit principe helemaal niets meer kopen op WC Paddepoel.

 4. Ik begrijp dit niet en ik ken deze zaak juridisch niet.
  Kennelijk heeft – een belangrijk beslis orgaan – besloten dat de fietsenwinkel in Paddepoel vanaf 1 juni geen boete meer krijgt voor het niet opengaan op zondag.
  Hij heeft dus kennelijk gelijk gekregen.
  Waarom moet de fietsenwinkel dan nog wel de hoge boete betalen voor de eerdere zondagen dat hij niet open ging?
  Waarom wordt die – onterechte – boete dan niet ook met terugwerkende kracht kwijtgescholden?

  Mevrouw Kiki

 5. De oplossing is voor mij eenvoudig probeer te achterhalen wie. De VvE vormen en ga niet meer naar die winkel als iedereen dat doet is het snel afgelopen met deze soap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *