Van Nieff en Larsen weg bij FC Groningen

sport
Yoëll van Nieff, foto: Yannick Martin

Middenvelder Yoëll van Nieff en verdediger Kasper Larsen hebben van FC Groningen te horen gekregen dat hun contract niet wordt verlengd.

Van Nieff kwam 14 jaar geleden van de jeugd van GRC over naar FC Groningen. Hij werd twee keer verhuurd: Aan Excelsior en Dordrecht. Larsen is aan zijn derde seizoen bezig bij FC Groningen.

Ajdin Hrustic blijft nog tot medio 2019 bij FC Groningen. De overeenkomst met doelman Kevin Begois was al eerder al met één seizoen verlengd.

Deel dit artikel:

 1. Verkeerde keuze(s).
  Maar VSH zal blij (?) zijn.
  Zijn vriend (?) Jeltema komt wellicht terug.
  Als dat geen vooruitgang is ,
  is een investering in Doan teveel van het goede.

  1. Grapje toch over Jeltema he? Onbegrijpelijk dat ie weer een technische functie bij de FC krijgt.

   Verleng mijn kaart niet. Het is mijn club niet meer. Hans Nijland en zijn onbekwame vriendjes (in bijvoorbeeld RvC) hebben de club gekaapt. Met aanstellen van Jeltema nu officieus.

   Volgend jaar maar eens in de twee weken naar de Meerdijk. Emmen supporteren. Onder Dick Lukkien een leuke club geworden. Die 120 kilometer per wedstrijd neem ik op de koop toe.

   1. Beetje genant wanneer iemand die jarenlang kritiek heeft op wat in zijn ogen allemaal nepsupporters zijn seizoenkaart niet verlengt omdat er een baas opleidingen komt die niet zijn instemming heeft.
    Hoe geloofwaardig ben je dan.

 2. Yoëll van Nieff heeft na een stapje terug bij Excelsior (toen nog een stapje terug)het nooit kunnen waarmaken,het heeft wellicht ook te maken dat hij vaak niet op z’n eigen positie kon spelen.Z’n beste seizoen speelde hij bij Excelsior en het is voor hem te hopen dat hij elders weer de draad kan oppakken bij een redelijke club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *