OOG RTV gestart met uitzendingen vanaf de nieuwe locatie

nieuws
Foto: Rick van der velde. De ochtendploeg van OOG Radio in de nieuwe studio.

OOG Radio is vrijdag gestart met de uitzendingen vanaf de nieuwe locatie aan de Kadijk. De Ochtendshow had de primeur, OOG op de Middag is het tweede programma en vanaf 18.00 uur start ook de avondprogrammering weer met het lokale muziekprogramma Scherpe Oren.

De nieuwsredactie van OOG verhuist vrijdag aan het einde van de middag uit de Akkerstraat en gaat vanaf maandag aan de Kadijk werken. De verhuizing liep wat vertraging op door enkele tegenslagen. Zo konden er door de vorst geen kabels getrokken worden.

OOG zoekt op de nieuwe locatie samenwerking met de mediaopleidingen van de Hanzehogeschool om onder andere de achtergrondprogramma’s weer gestalte te geven. Vooral door de bezuinigingen op de gesubsidieerde arbeid is de nieuwsredactie van OOG namelijk teruggebracht tot ongeveer 3,5 fte.

Nieuwslezer Gert van Akkeren met zijn laatste bulletin vanaf de Akkerstraat.