Bloemenjaarmarkt gezellig druk

Traditiegetrouw was de bloemenmarkt ook dit jaar weer op goede vrijdag in het centrum van Groningen te bezoeken. Wie deze dag in de stad doorbrengt, kan niet om de bloemenjaarmarkt heen. Ruim honderd verkopers waren vanmorgen al vroeg uit de veren om hun planten en bloemen aan de man te brengen.

De grootste bloemenmarkt van Noord-Nederland trok vandaag net als in voorgaande jaren veel bezoekers uit zowel binnen- als buitenland. Waar de ene bezoeker gericht op pad gaat, komt de ander vooral sfeer proeven. Ondanks het wisselvallige weer zat die sfeer er goed in.

Rond het begin van de middag was volgens verkopers de portemonnee nog niet royaal getrokken. Tot vanmiddag vijf uur hebben kraamhouders  gehad om het tij te keren.

Deel dit artikel:

  1. Kijken en niet kopen. Het is nog steeds crisis mensen. Anders waren de lonen wel absurdistisch gestegen. Laat je niks wijsmaken door instanties, politiek, CBS, CPB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *