Zusje van André Dokter in de brand – uit de brand met Baxbier

nieuws
Foto: Baxbier

Valentijnsdag is voor stelletjes een mooi moment om samen te gaan dineren. Dat vinden een bierbrouwer en een bedrijfsleider van een restaurant ook. Daarom slaan restaurant Het Zusje van André Dokter en bierbrouwerij Baxbier de handen ineen en organiseren ze een Valentijnsdiner in de bierbrouwerij .

Het Zusje van André Dokter in de Oosterstraat werd eind januari getroffen door een kleine brand met grote gevolgen. Het restaurant moet waarschijnlijk de hele maand februari dichtblijven. Jeroen Bax, eigenaar van Baxbier, belde Peter Havinga, de bedrijfsleider van het Zusje van André Dokter. “Ik zei tegen Peter dat hij gebruik mag maken van mijn keuken. Hij zag het direct zitten. Zijn personeel zit werkloos thuis en het restaurant heeft geen omzet en dus geen inkomsten”, aldus Bax.

“We hebben op Valentijnsdag een speciaal drie gangenmenu voor de geliefden en ik zorg voor een passend biertje bij elke gang”, vervolgt hij.

De daaropvolgende donderdag tot en met zaterdag blijft het Zusje van André Dokter koken bij de brouwerij. Dan serveren ze de eerste dag een drie gangenmenu en de daar twee opvolgende dagen spareribs.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *