Carnavalsvirus bereikt ook stad Groningen

Dit weekend barst het carnavalsfeest weer los. Het feest der zotten wordt voornamelijk beneden de rivieren gevierd, maar dit jaar heeft het carnavalsvirus ook de stad bereikt. De St. Michaëlschool besloot het feest voor het eerst groots te omarmen.

’s Ochtends vroeg klonk de nieuwe carnavalskraker Hallo Allemaal, wat fijn dat je er bent al luid door de speakers aan de Butjesstraat. Lil Kleine, een glamourindiaan en een hartenkoningen zijn nog maar een kleine greep uit de spectaculaire kostuums van de leerlingen. De school wordt vandaag voor het carnavalsfeest heel even omgedoopt tot St. Mirakel. “Wij vinden dat wij als katholieke school ook carnaval moeten vieren”, aldus de directeur van de St. Michaelschool.

Er worden spelletjes gedaan, pannenkoeken gebakken, er is een waarzegger aanwezig en er wordt zoals het hoort een polonaise gelopen.

Als het aan de leerlingen ligt, wordt het carnaval vieren een nieuwe traditie!

Deel dit artikel:

  1. In de herhaling; Als OOGTV propaganda wilt maken voor zijn D66 als 2 x een twitterbericht mbt een item van Fleur Gräper (D66) uit Leiden of een herhaling van de treurnis over Tim Zwertbroek (D66) uit Noord-Holland, dat mag ik mij ook botvieren ;-)

    Dat Marc, ook zijn carnaval in Groningen had kunnen vieren ipv bij zijn provinciegenoten in Brabant dit weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *