Urban Trail voert ook langs OOG TV & Radio

nieuws

De derde editie van de Groningen Urban Trail voert op zondag 18 februari niet alleen door het stadhuis en de Der Aa-kerk, maar ook door De Studio aan de Akkerstraat, waar OOG TV & Radio zijn gevestigd.

Na het succes van de eerste twee edities lopen de deelnemers over een vernieuwd parcours, dóór diverse culturele en historische gebouwen. Vorig jaar waren er 3.000 lopers. De deelnemers worden tijdens hun tocht door De Studio opgepept door een dj. Het parcours voert ook door de studio’s van de dansacademie in hetzelfde pand.

Andere locaties zijn de Groninger Archieven en de Kokomo Beachclub. De deelnemers kunnen ditmaal kiezen uit twee afstanden, van resp. 5 en 10 kilometer. Inschrijven kan via de website groningenurbantrail.nl.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *