Rob Mulder stopt bij RTV Noord na omstreden vuurwerkitem

nieuws
foto: Roel Breet

Rob Mulder stopt bij RTV Noord. De verslaggever raakte rond de jaarwisseling in opspraak na het maken van ‘nepnieuws’ en het aannemen van een vuurwerkpakket voor reclamedoeleinden.

“Het vuurwerkvlog dat ik op donderdag 28 december maakte was onzorgvuldig en heeft schade toegebracht aan de journalistieke organisatie waarvoor ik jaren met grote liefde en toewijding heb gewerkt”, schrijft Mulder in een verklaring op de website van RTV Noord. “Ik zal me inzetten dat aangetaste vertrouwen te herstellen.”

Hoofdredacteur Mischa van den Berg geeft op de website een reactie op het vertrek van Mulder. “De betrouwbaarheid van RTV Noord als journalistieke organisatie is in het geding gekomen. Daarmee zijn grenzen overschreden die niet overschreden hadden mogen worden.”

Rob schrijft verder dat hij eerst de reacties op het item en vertrek gaat verwerken. “Maar wat er ook allemaal gebeurd is in de turbulente tijd die achter me ligt, het heeft mijn liefde voor het vertellen van verhalen over en met mijn geliefde Groningers geheel onaangetast gelaten. Ik zal dat prachtige werk enorm gaan missen”

Deel dit artikel:

 1. Mijn geliefde Groningers?,deze complete laffe hond en zelfverklaard kunstenaar Rob Mulder durfde heel stoer een paar bejaarden aan te spreken over hun mening en nam de directeur van de Vondelflat in bescherming.Blij dat deze figuur opgerot is met z’n lachwekkende video productie bedrijfje.
  En nu wachten op de volgende amateur die door het ijs heen zakt.

  1. Eens.

   Die hitjob voor de baas van de Vondelflat was bijzonder smerig. Veel erger dan deze vuurwerk-hoax. Wat zal Mulder er (van Lugies) voor hebben ontvangen?

 2. Yes!
  There is a god!!!!!!!!!!

  Weg met die leugenaar, vond hem werkelijk vreselijk.

  Ik wens ‘m succes met “kunstprojecten” creëren zoals ie in zijn verklaring schrijft.

 3. RTVNoord is overigens ooit ontstaan vanuit OogTV. In 1995 als ik het juist heb, met de 1ste uitzendingen. Ook ivm de expertise die OogTV opdat moment al bezat. Maar dat ze allebei goede journalistiek bevatten is een misvatting. Het is gekleurd.

 4. Opzouten die gast. Linkse lullen en rechts vullen…. allemaal eigen gewin. Heeft het verstand van een straatpaal anders doe je zoiets niet. Wat een domme kerel. Ga maar lekker naar het uwv toe nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *