Petitie tegen nieuwe cateraar Universiteit

nieuws
foto: Stephan Mosel/Flickr.com

Studenten en personeel van de Rijksuniversiteit hebben problemen met de nieuwe cateraar. Een petitie werd al meer dan zeshonderd keer getekend.

Kleinere porties voor meer geld, daar komt de kritiek in hoofdlijnen op neer.

Lower RUG Cafeteria Prices, Improve the Quality, zoals de petitie heet, is hier te vinden.

Deel dit artikel:

  1. De universiteit is steeds meer een product dat zoveel mogelijk (internationaal) verkocht moet worden. Met zo’n eenzijdige commerciële frame-of-mind krijg je dit soort uitwassen. Laat dat maar aan de baasjes van het CvB over.

  2. Vroeger heeft de universiteit dit altijd zelf verzorgt. Dit met porties als waar voor je geld. En een uitstekende gastheer dhr. de Groot. Maar ja, marktwerking hé met honger naar grote winsten. En daarnaast tegenwoordig een PR-miep, op een vreemde bodem. Ze had gewoon bij GroenLinks moeten blijven. Dit soort uitspattingen waren onder Wim Jansen ongewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *