GHHC uitgeschakeld voor deelname NK zaalhockey

sport
Foto: Jacob Gunter: GHHC - Oranje Rood

De hockeydames van GHHC kunnen deelname voor de landstitel in de zaal definitief vergeten na twee nederlagen zaterdag in Nijmegen. GHHC is door de verliespartijen ook nog niet verzekerd van nog een jaar hoofdklasse.

De eerste wedstrijd tegen het tot dan toe nog puntloze Voordaan werd met 2-1 verloren. Daarna volgde een 3-1 nederlaag tegen koploper Oranje Rood. Jorien Werumeus Buning maakte beide doelpunten voor de Groningers.

GHHC staat in poule B, die bestaat uit zes teams, op de vierde plaats met acht punten uit acht wedstrijden. GHHC heeft met nog twee wedstrijden te gaan twee punten meer dan Nijmegen dat vijfde staat. De vijfde plek betekent play-out wedstrijden tegen degradatie. GHHC ontmoet in Den Bosch over twee weken Den Bosch en Hurley, die allebei nog kans maken om kampioenswedstrijden te spelen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *