Etiënne Reijnen naar Maccabi Haifa

sport
etienne reijnen (links) en kasper larsen

De transfer van verdediger Etiënne Reijnen van FC Groningen naar Maccabi Haifa uit Israël is rond. Beide clubs hebben overeenstemming bereikt over een tussentijdse transfer van de 30-jarige verdediger.

Reijnen had in het Noordlease Stadion nog een doorlopende verbintenis tot het einde van dit seizoen. Het is niet bekend wat de transfer FC Groningen oplevert. Reijnen kwam in augustus 2015 over van SC Cambuur. Hij speelde in totaal 81 officiële wedstrijden voor de FC, waaronder vijf Europese duels.

Reijnen kan bij zijn nieuwe Israëlische club met twee mensen Nederlands spreken: met voormalig FC-speler Mo Allach, die daar technisch directeur is, en met de nieuwe trainer Fred Rutten.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *