Betaald parkeren Oosterparkwijk: ja of nee?

wijken
foto: Mercelynn Janga

In het Informatiecentrum Oosterhamriktracé wordt maandagavond de uitslag bekend gemaakt van de eerste peiling over betaald parkeren in de Oosterparkwijk.

Dit is een nieuwe vorm van het benaderen van bewoners uit een wijk of buurt. De vorm is bedacht door de Bewonersorganisatie Oosterpark in samenwerking met de gemeente. Afgelopen december heeft de pilot plaatsgevonden, via stembiljetten die huis aan huis werden verspreid en later weer werden opgehaald. De respons was meer dan het dubbele dan bij de methode die de gemeente eerder gebruikte om de meningen over dit onderwerp te peilen.

Het informatiecentrum bevindt zich aan de Oosterhamrikkade Zuidzijde 119. De avond begint om 20.00 uur.

Deel dit artikel:
Adverteren?