OOG zoekt actieve Groningers voor nieuw televisieprogramma

Gewoon Gaan is een nieuw programma dat vanaf 17 januari wekelijks wordt uitgezonden op OOG. Het programma en online platform neemt je op een laagdrempelige manier mee in de wereld van sporten, bewegen en gezondheid.

Een wandeling met de hond, met een omweg naar de supermarkt, met de trap in plaats van met de lift of een balletje trappen. Meer bewegen is makkelijk zat!

Ken jij een bijzondere (sport)vereniging, een actieve Groninger met een mooi verhaal, een deskundige die ons alles kan vertellen over gezondheid, een gaaf sportevenement, een bedrijf waar een actieve werksfeer heerst of iemand met wie we een keertje mee mogen sporten? Stuur ons dan een berichtje op info@gewoongaan.tv of neem contact op via onze social media kanalen (@gewoongaantv).

Het wekelijkse programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Groningen en Provincie Groningen en wordt vanaf 17 januari elke woensdag uitgezonden op OOG.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *