Navigatieapparatuur gestolen tijdens voetbalduel

nieuws
foto: Roel Breet

Een vijftal bezoekers van het duel FC Groningen – Sparta had zondagmiddag te maken met diefstal van navigatieapparatuur. Dat meldt de internetkrant Menterwolde.nl.

Rijschoolhouder Anne Ploeger uit die plaats liep na het duel naar zijn auto op parkeerplaats P3 bij het Noordlease Stadion. Daar ontdekte hij dat een zijraam was ingeslagen en dat de radionavigatie uit de wagen was gestolen. Volgens Ploeger was dat het geval bij zo’n vijf auto’s, allemaal VW’s van dezelfde generatie: 2009 en 2010.

De vernielingen en diefstallen (radionavigatie RSN310) vonden plaats tussen 12.00 en 14.15 uur. Ploeger waarschuwde de politie, maar die wilde volgens hem niet komen. “Dit had geen prioriteit,”aldus Ploeger.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *