Geluidsscherm voor bussen bij P+R Hoogkerk geplaatst

nieuws
Foto: Aanpak Ring Zuid

De Combinatie Herepoort heeft eind vorige week op verzoek van omwonenden een tijdelijk geluidsscherm geplaatst bij de nieuwe afrit voor bussen bij P+R Hoogkerk. Het scherm bestaat uit bouwhekken met geluidswerend doek.

De doeken moeten het verkeersgeluid van de zuidelijke ringweg beperken totdat hier stil asfalt is aangelegd. De bussen kregen hun eigen op- en afrit zodat ze niet meer via de minirotondes hoeven te rijden.

Na de aanleg trokken bewoners van de wijk Buitenhof aan de bel vanwege de toegenomen geluidshinder. Het scherm is ongeveer 200 meter lang en blijft daar tot het geluidsreducerende asfalt is gelegd, over ongeveer drie jaar.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *