FC Groningen vrijwel ongewijzigd voor duel met Sparta

FC Groningen neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. Het is voor de Groningers de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Trainer Ernest Faber moet het stellen zonder de geblesseerden Todd Kane, Kasper Larsen en Ajdin Hrustic. Oussama Idrissi is vanwege voetklachten nog een twijfelgeval. Amir Absalem neemt indien nodig zijn plaats in.

Het duel met Sparta is voor Mimoun Mahi mogelijk zijn laatste in het shirt van de FC. De aanvaller werd al meerdere malen in verband gebracht met een transfer. “Ik weet het niet. Ik heb ook verhalen gehoord, maar ik focus me echt op Groningen op dit moment”, reageerde de Marokkaans international. FC Groningen-Sparta begint om 12.30 uur.

Vermoedelijke opstelling: Padt; Te Wierik, Memisevic, Van Nieff, Absalem; Bacuna, Reis, Drost; Mahi, Veldwijk en Warmerdam.