FC Groningen treft Brugge en Dresden

sport
Foto: Sportphotoagency.com FC Groningen viert de 1-0 tegen FC Twente. Idrissie scoorde.

FC Groningen speelt tijdens het wintertrainingskamp in het Spaanse Sotogrande twee oefenduels. De tegenstanders zijn Club Brugge en Dynamo Dresden.

De wedstrijd op woensdag 10 januari in Marbella tegen de Belgische koploper Club Brugge stond al vast. Het tweede oefenduel is op zaterdag 13 januari tegen het Duitse Dynamo Dresden. Die club staat momenteel op de 11e plaats van de Tweede Bundesliga.

Een dag later, op zondag 14 januari, keert het Groningse gezelschap terug naar Nederland. Op 21 januari volgt de eerste competitiewedstrijd, een uitduel tegen Willem II.

Deel dit artikel:

 1. En hopelijk de scouts in landen als Duitsland, Australië, Nieuw Zeeland en de VS.

  Helemaal klaar met op de belachelijke heiligverklaring van Barcelona, combinatievoetbal, die club uit Amsterdam, 4–3-3, balbezit, Cruijff, malle interpretatie van Hollandse School (waar in het echt dynamiek, fysiek en strijd aan de basis lagen) gebaseerde directieven uit Zeist.
  Fuck de wens bejubeld te worden door Amsterdamse en Hilversumse journaille bejubeld te worden.

  Elf gasten met de mentaliteit van Robben, Kuyt, Jan van Dijk, Nedved en vele amateurvoetballers die ik (net als mijzelf) met paars aangelopen koppen, en snot voor de ogen, van Groningse en Drentse voetbalvelden af zag komen.

  Dan blazen we iedereen een kolkende Euroborg uit.

  Maar Nijland en luisteren naar supporters (voor hem idealiter infun only consumenten), dat gebeurt niet. Ego van de man is groter dan de tijd dat zijn houdbaarheidsdatum overschreden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *