Chauffeur rijdt door na aanrijding met voetganger

112
Foto: Rick ten Cate, TenCateFotografie

Een automobilist heeft dinsdagavond aan de Leonard Springerlaan, ter hoogte van Martiniplaza, een voetganger aangereden. De chauffeur ging er vervolgens vandoor.

De voetganger is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte door de aanrijding de linker buitenspiegel kwijt.  De politie is op zoek naar de chauffeur van de wagen, een grijze Chevrolet Spark.

De politie vraagt getuigen die informatie over het ongeval of de auto kunnen geven contact op te nemen.

Deel dit artikel:

  1. Doorrijden bij aanrijding of met drank op achter het stuur zitten,gewoon het rijbewijs voor het gehele leven afpakken.Ik ben benieuwd hoeveel rijders er nog met slok op achter het stuur gaan zitten of doorrijden.Achteraf ook niet jammeren dat je de auto nodig hebt voor het werk want dat je kunnen voorkomen door niet met drank op achter het stuur te gaan zitten of door te rijden.(90 procent van de doorrijders hebben overigens een slok op)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *