Drie minderjarige jongens opgepakt voor schietincident Sint Jansstraat

Bij een woning aan de Nieuwe Sint Jansstraat zijn dinsdagmiddag drie jongens van 16 jaar aangehouden. Ze worden verdacht van het schieten met een luchtdrukwapen op voorbijgangers. Tien mensen zijn lichtgewond geraakt.

De slachtoffers hebben op het politiebureau verklaringen afgelegd, Ze hoefden niet naar het ziekenhuis. De politie gaat ervan uit dat de schoten vanuit het dakraam van een huis zijn gelost. Daar is het drietal aangehouden.. Er is geen gebruik gemaakt van een echt vuurwapen.

De politie is nog bezig met het  onderzoek. Getuigen en andere mensen die beschoten zijn, worden verzocht zich te melden

Deel dit artikel:

  1. Grappenspotter,
   Hartelijk dank voor de nominatie , ik voel me zeer vereerd.
   In dit verband wil ik u ook wijzen op mijn “grappen” over HET MONSTUM.
   Ik hoop wel dat u gezond blijft na het lezen van die pareltjes.

 1. Ik denk dat een kortdurende hechtenis in deze meer effect heeft gesorteerd dan naderhand voor de rechter verschijnen en een taakstraf opgelegd krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *