Gouden Televizier-Ring voor Arjen Lubach

nieuws
Nederland, Amsterdam, 21 juli 2016 Arjen Lubach, Zondag met Lubach Alle rechten voorbehouden/ All Rights reserved foto: Merlijn Doomernik

Het satirische tv-programma ‘Zondag met Lubach’ van Arjen Lubach is donderdag de winnaar geworden van de Gouden Televizier-Ring, De voormalige medewerker van OOG TV & Radio maakte volgens de jury het beste programma van dit jaar.

Eindredacteur van het programma is Janine Abbring, voorheen presentatrice en journaliste bij RTV Noord. Zondag met Lubach wordt uitgezonden op NPO3. Het kreeg tijdens de uitreiking van de ring meer stemmen dan de overige genomineerden, ‘Expeditie Robinson’ en ‘Beste zangers’.

De zilveren Televizier-ster voor de beste mannelijke presentator ging ook naar een voormalige medewerker van OOG TV. Die prijs was voor Wilfred Genee, presentator van ‘Voetbal Inside’.

Deel dit artikel:

  1. Heel erg knap hoe hij zijn programma tot zo’n hoog niveau weet te brengen. Hij moest helemaal zelf uitvinden hoe Nederlandse satire van niveau er uit moest zijn. De rol van Janine Abbring zou daarbij ook wel eens erg groot kunnen zijn. Die heeft ook iedereen heel positief verrast met Zomergasten. De beste presentator sinds tijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *