FC Groningen zet Mahi en Idrissi uit de selectie

sport
Foto: Sportphotoagency.com Go Ahead - FC Groningen. Mimoun Mahi heeft de 1-0 gemaakt.

FC Groningen heeft Oussama Idrissi en Mimoun Mahi uit de selectie gezet wegens “ontoelaatbaar gedrag”. Zij spelen niet mee in de beker tegen Roda JC, woensdag, en in de competitie tegen Sparta volgende week zondag.

Idrissi speelt voorlopig mee met de beloften en moet daar laten zien, door zijn houding en gedrag te verbeteren, dat hij weer bij de eerste selectie wil komen. Mahi moet zich maandag bij de directie van FC Groningen melden. Dan wordt besproken welke maatregelen er genomen worden.

FC Groningen verloor vrijdagavond met 1-0 van Willem II. Trainer Ernest Faber zinspeelde er toen al op dat er mensen uit de selectie zouden verdwijnen. “Iedereen heeft zijn kans gehad en daar ga ik niet meer op wachten”, aldus Faber tegen de NOS. “Iedereen moet voor het elftal strijden en als dat niet gebeurt, heb je hier niks te zoeken”. Faber noemde de na rust invallende beloften spelers Amir Absalem en Ludovit Reis als lichtend voorbeeld hoe het wel moet qua passie en inzet.