Voetgangers blijven oversteken

nieuws

In de Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat fronsen voetgangers sinds vorige week de wenkbrauwen. Vanwege werkzaamheden staat er een bord met de tekst Voetgangers Oversteken terwijl aan de andere kant op geringe afstand ook een bord staat met dezelfde tekst.

Gevolg is dat voetgangers op de rijbaan hun weg vervolgen, waar fietsers en automobilisten weer verbaasd op reageren.

Aan de ene kant van de weg wordt een pand gerestaureerd en aan de andere kant van de weg zijn graafwerkzaamheden.

Deel dit artikel:

  1. Dat soort borden hebben geen enkele waarde. Het zijn geen officiële verkeersregelsborden, want vaak door de aannemer geplaatst. Ze staan er vaak ook lang voor en na het daadwerkelijk nodig is. Laatst zag ik een bord waarop stond “Fietsen afstappen”. Mijn fiets kan niet lezen en heeft geen benen…..

  2. Hahahaha ik woon helemaal aan het einde van de nieuwe kijk en loop meerdere keren per week met mijn tweelingkinderwagen de hele nieuwe en de oude kijk door. Ik zal heel wat wenkbrauwen doen fronsen want ik loop de helft van de tijd midden op straat. Is geen doen man, bij elke wegversperring (fietsen/terrasjes/verbouwingen) stoep af stoep op met mijn kindervrachtwagen! 😂 Niet een heel voetgangersvriendelijke straat nu, maar nog steeds de mooiste buurt van de stad :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *