Succesvol Kadepop wil verder groeien

nieuws

Het Kadepop festival kijkt terug op een zeer geslaagde zesde editie. Duizenden bezoekers zagen op twee podia op het Suikerunie terrein zeventien bands, onder wie Kraantje Pappie en the Intergalactic Lovers.

Volgend jaar op 22 september is de volgende editie van Kadepop. Vanaf 1 januari krijgt Stichting Kadepop een vast kantoor in het Stadslab. Dat biedt naast kantoorruimte een permanent podium dat gebruikt kan worden voor grote buitenproducties tot 10.000 bezoekers.

Het Stadslab fungeert volgend jaar als Mainstage van het festival. Daardoor kan Kadepop verder groeien. De ambitie is om een grote internationale act naar Groningen te halen

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *