Ontwikkelaars werken aan laatste fase Reitdiepzone

nieuws

Groninger ontwikkelaars richten zich op de GEM-betonlocatie, Helemaal Vastgoed en de Veldmalocatie. 

De laatste tijd is de inzet van de gemeente in het gebied toegenomen, dit heeft geresulteerd in een toename van marktinitiatieven en een intensere participatie van Groninger ondernemers.

Op de GEM-locatie is de ontwikkelaar bezig met het uitwerken van het programma en de ruimtelijke invulling. Omwonenden en andere betrokkenen krijgen de mogelijkheid om op de plannen te reageren voordat het ontwerpbestemmingsplan nader wordt uitgewerkt. Op de locaties Veldma en Helemaal Vastgoed worden momenteel studies verricht naar ontwikkelingsmogelijkheden.

Sinds 2012 geldt een onherroepelijk bestemmingsplan op de Structon-locatie. Momenteel overlegt de gemeente met ontwikkelaars over de bouwplaninvulling. Het College van B&W gaat ervan uit dat voor het einde van dit jaar nog een aanvraag voor een omgevingsvergunning wordt ingediend.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *