Korfballers Nic. verliezen ook van Groen Geel

Archieffoto. Foto: Willem Kracht - fotowkracht.nl

De korfballers van Nic. hebben zaterdag verloren van Groen Geel. In Wormer werd het 20 – 16.

Na het verlies vorige week tegen SCO was er bij Nic. alles aan gelegen om punten te pakken tegen de Noord-Hollandse-korfbalclub. Bij aanvang van de wedstrijd had Groen Geel één punt meer op de ranglijst, waardoor winst positief uit zou pakken in het klassement. Op Sportpark Trickelsoord kwam Nic. er echter niet aan te pas. Groen Geel begon dominant aan de wedstrijd wat direct resulteerde in een aantal kansen. Toch liep in de eerste helft de score gelijk op. Bij rust stond het 11 – 9 in het voordeel van de thuisspelende ploeg.

Na rust liep Groen Geel uit van 12 – 10 naar 16 – 14. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 20 – 16 door een fraai doelpunt van Nanda Conijn. Door het verlies blijft. Nic. op de zevende plaats staan in de veldcompetitie. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest.