Extra voorstellingen musical Jacques J. in januari

nieuws

De musical over het leven van Jacques d’Ancona is een dusdanig groot succes, dat de Groninger Stadsschouwburg extra voorstellingen heeft ingelast om aan de vraag te kunnen voldoen. Deze vinden in januari plaats.

De aanvankelijk geplandee vijf voorstellingen zitten erop en die waren allemaal uitverkocht. Vanwege het succes speelt GOOV Muziektheater van 3 tot en met 7 januari 2018 opnieuw de musical ‘Jacques J.’ in de Stadsschouwburg.

Jacques J. startte afgelopen 14 september op de 80ste verjaardag van d’Ancona. Tijdens de voorstelling wordt het leven van de cultuurcriticus belicht, de bezoeker komt er tijdens de voorstelling achter dat de Groninger meer is dan ‘die zure juryvoorzitter van de Soundmixshow‘.

Na de vijf initiële voorstellingen waren de critici lovend over het stuk. Peter van Strien (DvhN) meldde o.a.: “Met een legertje ervaren spelers/zangers en een uitstekend orkest in de bak kunnen de theatervuren heerlijk oplaaien. (…) Voor wie ooit de Soundmixshow zag een must. (…) Een heerlijk spektakel. (…) Er vielen harde noten over het leven van Jacques, maar het bleef wel vriendelijk.”

Kaarten voor de musical Jacques J. kunnen besteld worden op de website van de Groninger Stadsschouwburg.

Deel dit artikel: